„České podniky se s celou situací vyrovnávají celkem dobře a reagovaly rychle. Normálně se pro inspiraci dívají restauratéři spíš směrem na Západ, ale Británie a Spojené státy spadly do epidemie až po nás,“ hodnotí gastronomická publicistika a autorka kuchařek Hana Michopulu.
Pročištění trhu s hospodami ale podle ní nebude fér: možná přijdeme i o
kvalitní podniky, které ještě nestojí na dostatečně pevných základech. To je
podle ní i příklad restaurace
Kuchyň na pražských Hradčanech, kterou
se minulý týden rozhodla skupina spolumajitelů kolem Ambiente Tomáše Karpíška
uzavřít.
————————————
Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
Pořad Stopáž pro vás připravuje Jan Kordovský (@korda), Robert Candra a Hana Němečková.
Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.