Když končí svět, běžíme pro mouku. Máme se vlastně dobře, říká host Hana Michopulu April 17, 2020

from Stopáž· ·

„České podniky se s celou situací vyrovnávají celkem dobře a reagovaly rychle. Normálně se pro inspiraci dívají restauratéři spíš směrem na Západ, ale Británie a Spojené státy spadly do epidemie až po nás,“ hodnotí gastronomická publicistika a autorka kuchařek Hana Michopulu. Pročištění trhu s hospodami ale podle ní nebude fér: možná přijdeme i o kvalitní podniky, které ještě nestojí na dostatečně pevných základech. To je podle ní i příklad restaurace Kuchyň na pražských Hradčanech, kterou se minulý týden rozhodla skupina spolumajitelů kolem Ambiente Tomáše Karpíška uzavřít. ———————————— Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru …



„České podniky se s celou situací vyrovnávají celkem dobře a reagovaly rychle. Normálně se pro inspiraci dívají restauratéři spíš směrem na Západ, ale Británie a Spojené státy spadly do epidemie až po nás,“ hodnotí gastronomická publicistika a autorka kuchařek Hana Michopulu.

Pročištění trhu s hospodami ale podle ní nebude fér: možná přijdeme i o kvalitní podniky, které ještě nestojí na dostatečně pevných základech. To je podle ní i příklad restaurace Kuchyň na pražských Hradčanech, kterou se minulý týden rozhodla skupina spolumajitelů kolem Ambiente Tomáše Karpíška uzavřít.
————————————

Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.

Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.

Pořad Stopáž pro vás připravuje Jan Kordovský (@korda), Robert Candra a Hana Němečková.

Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram

Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.